A kétféle káposztát és az újhagymát összekeverjük. A fehérborecetet, a tejfölt, a kaprot is összekeverjük, és a káposztára öntjük. Jól átforgatjuk, és azonnal tálaljuk.
A petrezselyemzöldet felaprítjuk. A rákhúst sós, köménymagos, petrezselyemzölddel fűszerezett vízben puhára főzzük, majd amikor kihűlt néhány darabot félreteszünk. A húst
A csicseriborsót öntsük fel bőségesen vízzel, jól sózzuk meg és a forrástól számított fél órán keresztül pároljuk, majd szűrjük le. Ezután ismét pároljuk puhára 2 órán át
Öntsük a kuszkuszt egy tálba. öntsük fel forró vízzel, hogy ellepje. Takarjuk le 10 percig, hogy magába szívja a vizet. Keverjük össze az olajat, a citromlevet és a citro
Hámozzuk meg a csicsókát, tegyük egy tálba, öntsük rá a fehérbort, sózzuk, majd forraljuk fel. Forrástól számítva 10-15 percig főzzük. Nézzük meg, hogy megpuhult-e. Ha me
Vágjuk fel kis darabokra a répát. Hosszában vágjuk félbe az uborkát, majd a fél uborkát ismét félbe hosszirányban, és kockázzuk fel.
Tegyük a szójacsírát egy szűrőbe, e
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, a mentát, a csilit, a citromlevet és a cukrot, majd tegyük félre összeérni. A cukkinit vágjuk ferdén ovális szeletek
Először is egy salátástálban összedolgozzuk az olívaolajat sóval, borssal, a ketchuppal, a paprikakrémmel, a felaprított petrezselymemmel, majd a felkarikázott hagymákkal
Ugrás a lap tetejére >>