A diót megpirítjuk, a salátákat pedig felcsíkozzuk, és annyi citromlevet locsolunk rájuk, hogy ne barnuljanak meg. A körtét és az almát kimagozzuk, majd héjastul felkocká
A póréhagymát hosszában kettévágjuk, kettesével összekötjük és 2 liter forró, sós vízbe dobjuk. A petrezselyemszárat, a babérlevelet és a kakukkfüvet egy csomóba kötjük é
Fogunk egy lábost, beleöntjük a vizet, majd hozzáadjuk a felkockázott répát, a karfiolt, a felaprított paprikát, a felaprózott hagymát, a sáfrányt és koriandert. Az egész
A kínai kelt megmossuk és nagyobb darabokra tépkedjük. A megmosott gombát vékony szeletekre vágjuk. A szalonnát gyufányira vágjuk és a hagymát is vékonyra szeleteljük. Ez
A tartármártást kevés fehérborral ízesítjük, majd beleforgatjuk a szeletekre vágott tojást és a felcsíkozott salátát. Felaprózott petrezselyemmel meghintjük, és már kínál
Fejes káposztát csíkokra vágjuk, ecettel, sóval és cukorral összegyúrjuk, hagyjuk levet engedni, majd belekeverjük a reszelt almát és a salátaöntetet. Mazsolát, dióbelet
Káposztát csíkokra vágjuk, ecettel, sóval és cukorral összegyúrjuk, hagyjuk levet engedni. Almát durvára reszeljük, a finomra lereszelt sárgarépát feketeribiszke-lével me
Káposztát csíkokra vágjuk, sóval, ecettel és cukorral összegyúrjuk, és hagyjuk levet engedi. Hozzáadjuk a kockára vágott ananászt és a salátaöntetet. Mazsolát, diót adhat
Ugrás a lap tetejére >>