Egy tálban összekeverjük az olajat, a tejfölt, a citromlevet, majd sózzuk, borsozzuk, az ?rölt paprikával és a petrezselyemmel ízesítjük. Az egészet a salátára öntjük, ki
A felszeletelt almát meglocsoljuk kevés citromlével, majd az összetépkedett salátához keverjük a felkockázott marhanyelvvel együtt. Ezután a gerezdekre bontott narancsot
A joghurtokat a tejföllel , a majonézzel a f?szerekkel és a fokhagymával kézi habver?vel jól elkeverjük .
Ezután a kockára vágott almát , a sonkát , a sajtot és egy dob
Rácsmintásan vagdaljuk be a melleken lév? zsírt, majd dörzsöljünk bele némi sót. Zsíros felükkel kezdjük el sütni egy serpeny?ben. Öntsük le a kisült zsírt, és kezdjük el
A tésztát f?zzük ki, majd sz?rjük le. A paradicsomot vágjuk kockára, a kínai kelt metéljük csíkokra. A kagyló levét sz?rjük le, és a kagylókat szedjük szét. A zöldhagymát
A burgonyát f?zzük 15-20 percig lobogó vízben. Egy tésztaf?z? edényben 10 percig f?zzük a kagylókat, amíg ki nem nyílnak. Vegyük ki a húst a kagylóhéjból. Tegyük egy tálb
A burgonyát nagyjából 15-20 perc alatt épphogy puhára f?zzük, majd egy kis h?lés után meghámozzuk és felszeleteljük. A paradicsomokat kimagozzuk, felszeleteljük és a burg
Mossuk meg a káposztát, vágjuk ki a torzsáját, és a kemény széls? részeket, majd vágjuk fel vékony csíkokra. Az almát mossuk meg, vágjuk negyedekre héjastól. Vegyük ki a
Ugrás a lap tetejére >>