Sós vízbe tesszük a csigákat, ezután megtisztítjuk. Szintén sós vízben főzzük, egészen addig amíg habzani kezd.
A hagymát üvegesre pároljuk, majd hozzáa
Wokban megpirítjuk a felaprított hagymát, és a ferdén szelt zellert, hozzáadjuk a felcsíkozott húst, kissé összepirítjuk, majd felöntjük a levessel, hozzáad
A polipot elkezdjü főzni, hozzáadjuk a hagymát, rizsbort, citromlé felét, és puhára főzzük a polipot. Ezután a levest leszűrjük a polipo csíkokra vágjuk, h
A gombát megtisztítjuk, és nedves ruhával megtöröljük. Ujjnyi vastag szeletekre vágjuk. A hagymát és a fokhagymát finomra vágjuk. 4 ek. olajat felhevítünk,
Tojást, lisztet, élesztőt a tejjel közepes keménységű tésztává dolgozzuk össze. 30 percig pihentetjük, és hozzákeverjük a hagymás vajon átsütött zsemle
Csirke bőrét fellazítjuk. Apróra vágott máját, gombát, hagymát a kisütött szalonna zsírjában megpároljuk, majd összedolgozzuk áztatott és jól kicsavart
Csirkét feldaraboljuk és megsózzuk. Felkockázott szalonnát kisütjük, leszűrjük, és zsírjában, a sertészsírt is hozzáadva, átsütjük a csirkét.
A csirk
Keverd össze a hozzávalókat egy nagy edénybe (míg a massza lágy nem lesz).
Formázz kolbászkákat a masszából és szúrd őket a pálcákra.
Egy tálcára hel
Ugrás a lap tetejére >>