Epret a vörös borban péppé főzzük, és szitán áttörjük. Hozzáadjuk a tejet, adunk hozzá egy csipet cukrot és sót.
Tejfölt összekeverjük a liszttel és
Fatálat körberakunk salátafélékkel, közepére karikára vágott sült burgonyát teszünk. Sertéshúst belemártjuk paprikás lisztbe, borjúszeletet natúrszeletk
Káposztafejet 8 részre vágjuk, rátesszük a csíkokra vágott dagadót, ráöntünk annyi vizet, amennyi ellepi, fűszerezzük, és kis lángon főzzük. Miután mind
Csíkokra vágjuk a marhahúst, a kockára vágott szalonnát kisütjük, zsírjában megfonnyasztjuk az összevágott hagymát, rátesszük a húst, átsütjük, megsóz
A hagymákat megtisztítjuk és lereszeljük. A padlizsánokat sütőlemezen sütőben készre sütjük. Majd eltávolítjuk a héját, és deszkán késsel pépesre apr
A gombát vízbe áztatjuk, majd felcsíkozzuk, a bambuszrügyet felszeleteljük, a hagymát felkarikázzuk, a lisztet 2 ek vízzel masszává keverjük. A liszt és a to
A zöldségeket vékonyan felszeleteljük. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk és zsíron megfuttatjuk. A húst gyengéden kiklopfoljuk. Sóval és borssal ízes
A sonkát öblítsük át, csöpögtessük le, majd öntsük fel bőségesen vízzel és adjuk hozzá a feldarabolt répát, a szegfűszeges hagymákat és a szemes borso
Ugrás a lap tetejére >>