Az egrest tisztítsuk meg: a bogyók két végén lévő szárrészt és kocsánylevelet vágjuk le.
Forraljunk fel egy liter vizet a fűszerekkel és a barna cukorral.
Uborkát és a paradicsomot szeleteljük fel. Daraboljuk a paprikát és a hagymát gyűrűkre. Helyezzük a salátás tálra, adjuk hozzá az olívabogyókat, curryt, sz
Tegyünk egy fazékba vizet, vajat, sót, és amikor főni kezdenek, szórjuk bele a lisztet és keverjük gyorsan, amíg besűrűsödik. Hagyjuk egy kicsit hűlni és ad
A mangoldot megtisztítjuk és megmossuk, majd csíkokra vágjuk. Az újhagymát karikára, a fokhagymát finomra vágjuk. A citrom héját lereszeljük, a levét kifacsa
Langyos, enyhén cukrozott tejszínben felfuttatjuk az élesztőt, és annyi lisztet adunk hozzá, hogy puha galuskatésztát kapjunk. Kétszeresére kelesztjük. Habosra
Keverjük el a rizslisztet 2 teáscsésze vízzel. Forraljunk 1 teáscsésze vizet cukorral, amíg barna szirupot nem nyerünk. Adjunk hozzá 3 teáscsésze forralt vizet
A húst ledaráljuk, a zsemléket tejbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk. Egy tálban összekeverjük a húst, a zsemlét, a tojásokat, a felaprózott, megpirított hagymát
Passzírozzuk át a paradicsomot. Tegyük őket egy fazékba a többi hozzávalóval, kevés vízzel és hagyjuk főni 20 percig. Tegyük rá a paradicsomokat, és hagyju
Ugrás a lap tetejére >>