Nagy mennyiségű vízben főzni kezdjük a marhahúst, a tyúkhúst, a szalonnát és a hurkát. Adagoljuk hozzá a paradicsompürét, majd a csicseriborsót. Ezután ta
A vajat kikeverjük a cukorral és a vaníliás cukorral. Belekeverjük a tojásokat, és habosra verjük. A sütőport, fahéjat, szerecsendiót és kakaót belekeverjü
A babot tegyük egy tálba, és engedjünk rá hideg vizet. Hagyjuk állni egy napot. Egy serpenyőben pároljuk meg a felkockázott hagymát, a felkarikázott répákat,
2 dl vízben megfőzzük a húsleveskockát kakukkfűvel és szegfűborssal. Fácán kívül-belül megsózzuk, a mellét, illetve a combokat szalonnaszeletekkel borítju
Fácánt belül megsózzuk, vékony szalonnaszeletekbe csomagoljuk, cérnával átkötjük. Vajban mindkét oldalát átsütjük, hozzáadjuk a diószemeket, mustot, nara
Fácánt 3 órán keresztül főzzük sós vízben. Miután megfőtt, a húst csontjáról lefejtjük. Zsírban megpároljuk a hagymát, karikára vágott zöldséget, me
Langyos vízbe tesszük az élesztőt, a cukrot. Fogunk egy tálat, beleszórjuk a lisztet, az élesztős vizet, sót, majd megdagasztjuk. Így állni hagyjuk 1-2 órát,
Beáztatott babot a füstölt hússal puhára főzzük. Salátát laskára vágjuk, összevegyítjük a finomra vágott kaporral, sózzuk, és a levesbe tesszük. Rántá
Ugrás a lap tetejére >>