» 1 kis fej endíviasaláta » 2 db paradicsom » 4 db fehérspárga » 12 szelet szardella (konzervből) » Az öntethez: » olaj » borecet » só » 2 főtt tojás » zöld olívabogyók » fekete olívabogyók » 1 db karikára vágott újhagyma » 2 gerezd fokhagyma apróra vágva
Megtisztítjuk a zöldségeket és lecsöpögtetjük a halat. A paradicsomot felszeljük, erre rétegezzük a darabokra tépett salátát, a főtt spárgát, a felkockázott tojásokat és a szardellákat.
Összedolgozzuk a borecetet az olajjal és a sóval, majd hozzákeverjük a fokhagymát, az újhagymát és az olívabogyókat. Egy kis ideig állni hagyjuk, majd ezzel a szósszal összedolgozzuk a salátát.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom