Forraljuk fel a vajat a vízzel. Adjuk hozzá a tarhonyát és keverjük össze. Hagyjuk főni 20 percig.
Helyettesíthetjük a vajat olajjal is.
Egy tálban összekeverjük a fűszereket, majd hozzákeverjük az ecetet, a cukrot és a sót is, a húst pedig felkockázzuk. A felkarikázott hagymát megpirítjuk, m
A húst egy tálba felkockázzuk, a szójaszószt ráöntjük, és így pácolódni hagyjuk kb. 30 percig. Eközben felverjük a tojásokat, majd a fél óra leteltével
A tésztát megfőzzük, a húst nagyon vékonyra felvágjuk, majd felkockázzuk. Az erőlevest felforraljuk, majd beletesszük a rákokat, 5 perc után kivesszük őket,
Egy lábosba tesszük a brokkoli rózsákat, a reszelt hagymát, az összepréselt fokhagymát, a húsleveskockát, majd felöntjük 1,5 dl vízzel, és kb. fél órát f
Az összetevőket fél liter vízzel összekeverjük, és sűrű mártást főzünk belőle.
A hagymát, uborkát, kelt felcsíkozzuk, leöntjük citromlével, majd összekeverjük. A retket meghámozzuk, szeletekre vágjuk. a rizst megfőzzük, hozzáadjuk a pá
A megmosott, félbevágott édesköményeket sós vízben 20 percen át főzzük, majd kivesszük, és lecsöpögtetjük. Egy serpenyőben olajon megpirítjuk, majd fűsz
Ugrás a lap tetejére >>