A zöldségeket vékonyan felszeleteljük. A 
hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk és 
zsíron megfuttatjuk. A húst gyengéden kiklopfoljuk. Sóval és 
borssal ízesítjük, majd hozzá tesszük a 
hagymához és hirtelen megsütjük. Kevés vizet öntünk alá, fedő alatt pároljuk. Ha már félig megpuhult a hús hozzá tesszük a zöldséget, a babérlevelet és a piros
paprikát. Mikor a zöldség is megpuhult felöntjük 
fehérborral és a 
zsírjára sütjük. Közben 
lisztből, 
tejfölből, 
mustárból és 
cukorból mártást keverünk. A húsokat tálalóra tesszük, mártással leöntjük és 
petrezselyemzölddel megszórva, melegen, főtt 
burgonyával tálaljuk. 
Szerző: 
Ízletes receptek          Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>