Olvasszunk fel 2 ek. vajat és pároljuk meg a hagymát és a darált húst. Adjuk hozzá a sót, borsot, kevés vizet és hagyjuk főni fél órát. Ezután adjuk hozzá
Pároljuk meg vajban a hagymát és adjuk hozzá a darál húst. Folytassuk a párolást. Adjuk hozzá a paradicsomlevet, sót, borsot és a babérlevelet. 30 percig süs
Ürítsük ki a paradicsomok és a paprikák belsejét. Daraboljuk fel a paradicsomok belsejét. Pároljuk meg olajban a hagymát és a darált húst. Adjuk hozzá a para
Fogjunk egy tálat, és verjük habosra benne a tojássárgáját, a vajat, a cukrot és a vanillincukrot. Adjuk hozzá még a darált datolyát és mandulát, a burgonya
A datolyát egy éjszakára beáztatjuk, majd másnap elnegyedeljük és kimagozzuk. A ghíben megpirítjuk a mazsolát, a kesudiót, a napraforgót, a mandulát és a pi
A húst apróra szeleteljük fel, majd sóval ízesítjük. Húsklopfolóval finoman megütögetjük, és forró olajon, a szeletek mindkét oldalát megsütjük. Ezután
A sütőt előmelegítjük, zsírral kenjük ki a tepsit. A tojásokat a cukorral habosra keverjük. Majd hozzátesszük a fahéjat, a sütőporos lisztet, a mézet és a
A karajt hosszában felszúrjuk, egy nyílást készítünk, amibe beletesszük a kolbászt. Sózzuk, a köménymaggal és a fokhagymával ízesítjük. A megolvasztott z
Ugrás a lap tetejére >>