Spenótot, sóskát és a céklalevelet összevágjuk, megsózzuk, kicsit állni hagyjuk, majd saját levében 20 percig pároljuk. Hozzáadjuk a reszelt tormát, és meg
Hántsunk le a padlizsánról hosszában egy csík héjat, vágjuk hosszában félbe. Sózzuk meg a vágásokat, majd pihentessük 20 percig.
Tisztítsuk meg a hagymát,
A húst 4-5 napig jégen tartjuk, majd elkészítéskor megtisztítjuk, és enyhén kikloffoljuk úgy, hogy kerek alakúak maradjanak, és borsot szórunk rájuk. Vajjal
Alaposan megmossuk és megtisztítjuk a langusztákat.
A lisztet belerakjuk egy öblös edénybe és folymatosan adagoljuk hozzá a sört. Jól összedolgozzuk és vég
A borjúhúst kikloffoljuk, megsózzuk, megborsozzuk, majd bepanírozzuk őket. Ezután olajban megsütjük a hússzleteket kb. 2 perc alatt. Tálaláskor citrommal, zsá
A megtisztított combokat vágjuk ketté és szórjuk meg sóval, valamint borssal.
A gombát néhány percig balnsírozzuk sós vízben, majd csöpögtessük le.
Az ö
A megtisztított, megmosott és lecsöpögtetett combokat fűszerezzük sóval, valamint borssal és tegyük félre.
A lisztet jól dolgozzuk össze a tojással, a tejje
A békacombokat szórjuk meg sóval és borssal.
Az összevágott hagymát pároljuk üvegesre a vajban, majd adjuk hozzá a békacombokat és süssük meg 8 perc alatt
Ugrás a lap tetejére >>