A felaprított hagymát olajon megdinszteljük, majd félretesszük. Helyére a felkockázott, curryvel megszórt húst tesszük, majd sütni kezdjük. Néhány perc elteltével visszat
Forrázzuk és szűrjük le a lábakat. Öblítsük és tegyük egy lábasba őket, fedjük le vízzel és hagyjuk főni. Szedjük le a habjukat, adjuk hozzá a zöldségeket, babérlevelet,
Összevágott hagymát és a húst vajban átsütjük, megszórjuk liszttel, beletesszük a metéltre vágott salátát, kaprot és petrezselyemzöldet, fűszerezzük, és ráöntünk 8 dl viz
Húst felkockázzuk, köményes, sós vízzel leforrázzuk, majd hagyjuk kihűlni. Mély lábasba teszünk egy sor húst, metéltre vágott kelkáposztát, karikára vágott répát, gyökért
Olívaolajon megpirítjuk a hús mindkét oldalát. Ugyanebben a serpenyőben összesütjük a felvágott sonkát a hagymával, majd a bárányra kanalazzuk.
A paradicsomot leforrázz
Fogjunk egy serpenyőt, és pároljuk meg benne a megpucolt, apróra vágott vöröshagymát és az összezúzott fokhagymát. Szórjuk bele a lisztet, pirítsuk kicsit, majd adjuk hoz
A lekváros derelye tésztáját lisztből, tojásból, kis vízből gyúrjuk. A tésztát egy órás pihentetés után 2-3 mm vastagságra nyújtjuk. Derelyevágóval felvágjuk a tésztát, é
Áztassuk be a babot egy napra. Másnap szűrjük le, és főzzük meg egy edényben. Tegyük bele a csülköt, sóval-borssal fűszerezzük ízlés szerint. Főzzök 1 órán át alacsony fo
Ugrás a lap tetejére >>