A fügét és a mandulát vágjuk fel apró darabokra, és összekeverjük őket egy tálban. Fogjunk még egy tálat, és tegyük bele a mézet, a vajat és 1 dl vizet.
A csokoládét gőz felett megolvasztjuk, majd belekeverjük a Rama margarint. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a többi hozzávalót.
Kivajazunk, és kilisztezünk eg
Húst 1,5 l vízben, puhára főzzük. Megpároljuk a szeletekre vágott zöldséget, hozzáadva a májat, és mindig egy kevés húslevest öntünk rá. Miután a zölds
A csirkét feldaraboljuk. A szójamártást összekeverjük a liszttel, borssal és egy evőkanál olajjal, majd a csirkére öntjük.
A gomba levéból 1/2 dl-t félret
A kókuszreszeléket zsiradék nélkül megpirítjuk, majd felöntjük a vízzel, hűlni hagyjuk, és leszűrjük. A felaprózott hagymát és az összepréselt fokhagym
A kenyérszeleteket megpirítjuk, majd megkenjük a lekvárral. Közben a paradicsomot felaprózzuk, majd a kenyérre szórjuk, és befedjük a sajttal. Végül megszórj
Tisztítsuk meg a húst, fűszerezzük sóval, valamint borssal és az olívaolajon prítsuk meg mindkét oldalát aranybarnára 5 perc alatt.
A paradicsomot mártsuk hi
A húslevest feltesszük forrni. A hagymát apróra kockákra vágjuk, a kiválogatott rizzsel együtt zsíron üvegesre pirítjuk. Megfűszerezzük fehér borssal és s
Ugrás a lap tetejére >>