A darált húsokat az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt hagymát. Sózzuk, borsozzuk, a bazsalikommal és a paprikával ízesítjük. Ezután felöntj
Tisztítsuk meg a zöldségeket, és vágjuk fel őket. A gombát negyedeljük el. Vajon pároljuk meg mindegyiket. Vágjuk durvára a császárhúst, és adjuk a zölds
A hagymát, szalonnát, fokhagymát, sárgarépát, zellert, a vaj felén megpirítjuk, a spagetti tésztát puhára főzzük. A pirított hozzávalókhoz öntjük a dar
A padlizsánt meghámozzuk, felkarikázzuk, besózzuk, és fél órát állni hagyjuk. A combot felkockázzuk, a paradicsomot meghámozzuk, a zöldhagymát felszeleteljü
Megtisztítjuk az almákat, ketté vágjuk és kivágjuk a magházát. Egy tűzálló tálba rakjuk és mindegyikre kanalazunk a cukorból vagy a mézből. Meghintjük az
A húst 1,5 liter vízben feltesszük főni. A felaprított zöldségeket kevés zsírban húslével pároljuk 20-25 percig, majd belekeverjük az ecetet és a paradicsom
A babot egy nappal a főzés előtt beáztatjuk. A hagymát és a fokhagymát felaprózzuk, a szalonnát felkockázzuk, a kolbászt pedig felkarikázzuk. A bordákat megt
A húst megtisztítjuk, szétvágjuk néhány darabra, sóval, borssal megszórjuk, majd a főzővajon kicsit megpirítjuk. A hagymát felaprózzuk, ezt is vajon megpirí
Ugrás a lap tetejére >>