A borjúszeleteket sózzuk, borsozzuk, a lisztben meghempergetjük és néhány percig sütjük. A hagymát 90 g zsírban üvegesre pároljuk és a húsra kanalazzuk. Rá
12 szeletre vágjuk a húst, sóval és paprikával meghintjük, a lisztben meghempergetjük. Néhány percig sütjük, majd egy kuktába rakjuk. A felvágott hagymát a
A húst olajon elősütjük, majd a hagymát megtisztítjuk, kockákra vágjuk, és a húshoz adjuk az összepréselt fokhagymával együtt. Lereszeljük a narancs- és a
A borjúszegyet felkockázzuk, és megfőzzük. Eközben a hagymát felaprózzuk, üvegesre pároljuk a felkockázott zellerrel, burgonyával és a felkarikázott sárgar
A borjúhúst felszeleteljük, húsklopfolóval vékonyra ütögetjük és megsózzuk. Forró olajon a húsok mindkét oldalát aranybarnára sütjük, majd tálra tessz
Húst fűszerezzük, tűzálló tálban felmelegített vajban mindkét oldalát átsütjük, és 30 percig pároljuk.
Tészta: lisztet összedolgozzuk az olajjal, tojá
Melegítsük elő a sütőt 220 fokra. Vágjuk vékony szeletekre a húst, és tűzzük 4 nyársra. Vágjuk vékony karikára az egyik hagymát, a másikat reszeljük fin
Almát meghámozzuk. Héját beszórjuk sóval, majoránnával, és egy lábasba tesszük. Almát 8 cikkre vágjuk. Kivert, sózott húst a lisztbe mártjuk, vajban megs
Ugrás a lap tetejére >>