Kivert, fűszerezett bordát vajban átsütjük, és melegre állítjuk. Vajban megpároljuk a gombát, és fűszerezzük. Serpenyőben átsütjük a felszeletelt paradicsomot. Húsra elős
Tisztítsuk meg a húst, fűszerezzük sóval, valamint borssal és az olajon mindkét oldalát jól süssük meg. Ezután rakjuk egy cserépedénybe.
A felhevített vajon futtassuk me
Felkockázott szalonna zsírjában megpároljuk a szeletelt gombát, felöntjük borral, fűszerezzük, és kevergetve egyharmadára besűrítjük. Megkenjük a húst olajjal, fűszerezzü
A paprikákat grillen kormosra pirítjuk. Ezután lehúzzuk a héját, kimagozzuk és hosszában felszeljük. Sóval és borssal fűszerezzük, egy kis borecettel pedig meglocsoljuk.
Tisztítsuk meg a húst, öntsünk rá bőségesen a dióolajból, takarjuk le és két napig hagyjuk a hűtőben.
A csontot pirítsuk 10-15 percig, mjad adjuk hozzá a feldarabolt rép
Tisztítsuk meg a húst, fűszerzzük sóval és borssal, majd előmelegített sütőben másfél óráig süssük.
A zúzott fokhagymát alaposan dolgozzuk össze a tojássárgájával és az
Fogjunk egy üvegtálat, öntsük bele a bort, tegyük bele a fűszereket, az apróra vágott petrezselymet, majd helyezzük bele a megtisztított, szeletekre vágott húst. Öntözzük
A húst felszeleteljük, bedörzsöljük a fokhagymával, majd olajban félig átsütjük. Ezután felöntjük a levessel, sózzuk, borsozzuk, és a curry felét is beletesszük. Amikor a
Ugrás a lap tetejére >>