Sajtszeleteket lisztbe, tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk, majd ismét tojásba és morzsába mártjuk, és forró olajban kisütjük.
A húst megtisztítjuk, feldaraboljuk. A hagymát, fokhagymát, gyömbért, fűszereket megpirítjuk az olajon, hozzáadjuk a paradicsomot, a húsra öntjük, és pácol
A csicseriborsót fél napra beáztatjuk.
A tyúkot megtisztítjuk, feldaraboljuk és eltesszük az aprólékot.
Először a csicseriborsót kezdjük el főzni, majd fo
Egy mélyebb edényben hevíteni kezdjük az olajat, amelyben először a felvágott sonkát és a fokhagymát pirítjuk meg. Levesszük a tűzről néhány percre pihenn
Sós vízben kezdjük el főzni a rákot 2-3 percig, ezután lecsöpögtetjük és megpucoljuk. Vágjuk fel és dolgozzuk össze a tojással, az újhagymával, a felaprí
A zöldségeket megpucolva, apró kockákra vágva tegyük egy leveses tálba. Adjuk hozzá az olajat, a kockára vágott sonkát, az ecetet, a fűszereket, valamint 4 dl
Tegyünk egy tálba vizet, rakjuk bele a tőkehalat és néhány órát hagyjuk benne. A szardellát megtisztítjuk, kiszálkázzuk és felszeljük.
Az endíviát is át
A citromot megpucoljuk és tejben a fahéjjal együtt hevíteni kezdjük. A keményítőt egy kis hideg tejjel keverjük össze, majd átszűrjük.
A tojássárgáját f
Ugrás a lap tetejére >>