Először sós forrásban lévő vízben kifőzzük a tésztát és leszűrjük.
A húslevest felfőzzük, közben gyömbérgumóval, fokhagymával, zöldcitrom levelekk
A felszeletelt húst olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt hagymát, répát,az összepréselt fokhagymát és a rizst. Néhány perccel később a mazsol
A tésztát megfőzzük. A darált húst a tojásokkal, sóval, borssal, sajttal, zsemlemorzsával, petrezselyemmel, zúzott fokhagymával és tejjel összedolgozzuk. Kis
Kelkáposztát legyaluljuk. Almát és uborkát megreszeljük, majd a káposztához keverjük. Leöntjük a salátalével. (olajat elkeverjük a mustárral, ízesítjük
Kelkáposztát sós vízben 10 percig főzzük, leveleire szedjük, vastag ereket kivágjuk, és bedörzsöljük őket fokhagymával. Hagymát apróra vágjuk, megpárolj
Élesztőt langyos tejben felfuttatjuk, összekeverjük a liszt felével, és kétszeresére kelesztjük. Ha megkelt összedolgozzuk a tojások sárgájával, liszttel, t
1,5 vízben a csonttal és a karikára vágott hagymával megfőzzük a zöldséget, majd leszűrjük. Fél liter levesben 10 percig főzzük a kenyeret, szitán áttörj
A húst felkockázzuk, ecetes ruhával áttöröljük, majd negyed óráig vajban pároljuk. Hozzáadjuk a felszeletelt sárgarépát, pár percig pároljuk, majd a több
Ugrás a lap tetejére >>