Először is főzzük ki a rizst és tegyük félre.
A felvert tojást egy kis olívaolajon serpenyőben süssük meg, hogy mindkét oldala aranysárga legyen. A szójas
Vágjuk nagyobb kockákra a húst és olajon süssük meg, majd szűrjük le a zaftját. Rakjuk egy edénybe és keverjük hozzá az ananászt a levével, a paradicsomsz
Lisztből és vajból rántást készítünk, és beletesszük a finomra vágott kaprot. Felengedjük csontlevessel és felfőzzük.
Tojássárgákat keverjük el tejf
Csontot a zöldséggel és a paradicsommal 1,5 liter vízben addig főzzük, míg a zöldség meg nem puhul. A gyalult káposztát a hagymával, sóval, borssal, kömény
A megpucolt káposztát pároljuk 10 percig lobogó vízben, majd szűrjük le és szeleteljük fel. Ezután dolgozzuk hozzá a felkockázott szalonnát és a zúzott fok
Daraboljuk apróra a káposztát, sózzuk meg, és hagyjuk fél órát állni. Mossuk meg és tegyük salátás tálra. Pucoljuk meg a répákat, reszeljük le, és kever
A bagettet elnegyedeljük, a burgonyát sós vízben puhára főzzük. Eközben a káposztát megtisztítjuk, felszeleteljük, majd kb. 20 percig vajon pároljuk. A főtt
Káposztát legyaluljuk, megsózzuk, majd állni hagyjuk. Felkockázott szalonnát kisütjük, kinyomkodjuk a káposztát, majd rárakjuk a szalonnára, fűszerezzük, é
Ugrás a lap tetejére >>