A hagymát és a zellert felaprítjuk, a káposztát, a retket és a zöldpaprikát vékonyan felszeleteljük, a sárgarépát lereszeljük.
A majonézt kikeverjük a t
A fokhagymát összezúzzuk, és a joghurttal és ecettel elkeverjük. A káposztát lereszeljük, majd a beleforgatjuk. Paradicsomszeletekkel díszítjük.
A savanyú káposztát kinyomkodjuk, majd hozzáadjuk a szőlőt és a felkarikázott almát. A kefírhez öntjük az olajat, sózzuk, borsozzuk, majd a salátára öntj
Túrót áttörjük, hozzáadjuk a tejfölt, mazsolát, cukorral kikevert tojássárgákat, összevágott kaport, és a tojások habbá vert fehérjét. Réteslapot zsír
Húst vékonyra verjük, sózzuk, borsozzuk, és megkenjük mustárral. Két szelet hús közé egy vékonyra vert sertésszeletet teszünk, és felvágott szalonnacsíko
A gyöngyhagymákat vajon megpároljuk, majd beleöntjük a sört, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a borókabogyót, szegfűborsot, cukrot, és így további 20 percig p
Egy kézi habverővel dolgozzuk össze a tojások sárgáját a porcukorral, valamint egy csipet sóval, hogy sima legyen. Ezután keverjünk hozzá 75 gramm puha vajat,
Karalábét nyersen megreszeljük, a meghámozott almával együtt.
Majonézt elkeverjük a kefirrel és mézzel, fűszerezzük, majd a karalábéra öntjük.
Ugrás a lap tetejére >>