Csirke bőrét fellazítjuk, és vékony szelet szalonnaszeleteket dugunk alá. Besózzuk, pár órát állni hagyjuk, majd sütőben, egy kevés vízzel, locsolgatva, pi
A jércét alaposan megmossuk, belül majoránnával, kívül sóval bedörzsöljük. Tűzálló tálba tesszük, olvasztott zsírral meglocsoljuk, kevés vizet öntünk
A húst, az ananászt és az almát felkockázzuk. A salátát feldaraboljuk, majd a joghurttal, ribizlivel és a sajttal összeforgatjuk. Belekeverjük a bort, a porcukr
A joghurtot kikeverjük a hideg levesel.
A lisztből a vajjal rántást készítünk, ráöntjük a levest, sóval, borssal, fodormentával ízesítjük, és 6-7 percig
A lisztet kikeverjük az összezúzott fokhagymával, a vízzel, a cukorral, a mustárral és a tárkonnyal, majd tűz felett besűrítjük. Amikor kihűlt, hozzáadjuk a
A turmixba tesszük egy felszeletelt hagymát, a fokhagymát, a koriandert, sót, borsot, köményt, kardamomot, gyömbért és koriandert, majd az egészet összeturmixo
Egy salátástálba tesszük a felkarikázott banánt és uborkát és a felszeletelt almát. Egy tálban összekeverjük a joghurtot, a kaprot, a szegfűszeget, a sót,
Fogjunk egy edényt, tegyük bele a rózsákra szedett karfiolt, és főzzük meg sós vízben. Mikor már eléggé megpuhult vegyük ki, és hagyjuk hűlni. Egy tálban
Ugrás a lap tetejére >>