A bélszínt felvágjuk négy egyforma szeletre, majd megkenjük őket mustárral. Bő olajban megforgatjuk őket, majd sóval, borssal ízesítjük, és 3-4 napig hűtő
Halat megsózzuk, vajjal kikent tepsibe tesszük, leöntjük borral, majd vajazott zsírpapírral lefedve sütőben puhára pároljuk. Ha kész tálra tesszük, levét be
Halat megsózzuk, megborsozzuk, majd kivajazott tűzálló tálba egymás mellé rakjuk. Vajban megpároljuk a finomra vágott hagymát, hozzáadjuk a szeletelt gombát,
Először tésztát gyúrunk 15 dkg lisztből és a tojásokból. Majd vékonyra kinyújtjuk és széles metéltre vágjuk. Ezután vizet rakunk fel forrni, belerakjuk a
A lisztekhez adjuk az élesztőt, a sót, az összepréselt fokhagymát, a petrezselymet, és annyi meleg vizet, hogy könnyen gyúrható legyen. Rálocsoljuk a felolvasz
Zománcos edényben fedő alatt felforraljuk a bort. Mikor már gyöngyözik, de még nem forr, félrehúzzuk és beletesszük a citromhéjat és beízesítjük a fahéjj
Egy zománcozott edényben, fedő alatt felforraljuk a bort. Mikor még nem forr teljesen, csak gyöngyözik, félrehúzzuk és beleöntjük a rumot. fűszerekkel beízes
Turmixgépben összekeverjük a túrót, a mogyorót és a fokhagymát. Hozzáadjuk a finomra vágott zöldhagymát és a fűszereket, valamint a szárított gyümölcs
Ugrás a lap tetejére >>