Burgonyát meghámozzuk, vékony karikára vágjuk, ugyancsak vékonyra vágjuk a hagymát, és felszeleteljük a húst. Kivajazunk egy t?zálló tálat, lerakjuk a burgonyát, rá a hag
Héjában megf?tt burgonyát melegen meghámozzuk, áttörjük, majd hagyjuk kih?lni. Hozzáadjuk a lisztet, sót, zsírt, tojást, és összegyúrjuk. Gombócokat formálunk bel?le, és
F?tt, hámozott céklát, és az almát felkockázzuk. Tejszínt habbá verjük. Hozzáadjuk a tormát, kis sót, és összekeverjük a céklával, majd leh?tjük.
Lecsót készítünk paprikából, paradicsomból, hagymából és a tojásból. A kicsontozott húst lehártyázzuk és húsklopfolóval gyengéden megütögetjük. A húsra halmozzuk a lecsót
El?ször pörköltet készítünk. A hagymát zsíron megpirítjuk, félre húzzuk és pirospaprikát keverünk hozzá. Majd hozzá tesszük a húst, kis vizet teszünk alá és félkészre pár
Zsírból és lisztb?l rántást készítünk, beletesszük a kockára vágott zöldséget, csirkeaprólékot, felengedjük egy kis vízzel, és puhára pároljuk. Megszórjuk paprikával, pet
Összevágott csirkehúst elkeverjük a reszelt almával, megreszelt zellerrel, és ráöntjük a kefirben elkevert tormás mustárral.
A csirkét megtisztítjuk, és darabokra vágjuk. A hagymát felkockázzuk, a fokhagymát pedig összepréseljük. Olajban megpirítjuk a hagymát, beletesszük a húst, majd rászórjuk
Ugrás a lap tetejére >>