Burgonyát meghámozzuk, vékony karikára vágjuk, ugyancsak vékonyra vágjuk a hagymát, és felszeleteljük a húst. Kivajazunk egy tűzálló tálat, lerakjuk a burg
Héjában megfőtt burgonyát melegen meghámozzuk, áttörjük, majd hagyjuk kihűlni. Hozzáadjuk a lisztet, sót, zsírt, tojást, és összegyúrjuk. Gombócokat form
Főtt, hámozott céklát, és az almát felkockázzuk. Tejszínt habbá verjük. Hozzáadjuk a tormát, kis sót, és összekeverjük a céklával, majd lehűtjük.
Lecsót készítünk paprikából, paradicsomból, hagymából és a tojásból. A kicsontozott húst lehártyázzuk és húsklopfolóval gyengéden megütögetjük. A h
Először pörköltet készítünk. A hagymát zsíron megpirítjuk, félre húzzuk és pirospaprikát keverünk hozzá. Majd hozzá tesszük a húst, kis vizet teszünk
Zsírból és lisztből rántást készítünk, beletesszük a kockára vágott zöldséget, csirkeaprólékot, felengedjük egy kis vízzel, és puhára pároljuk. Megsz
Összevágott csirkehúst elkeverjük a reszelt almával, megreszelt zellerrel, és ráöntjük a kefirben elkevert tormás mustárral.
A csirkét megtisztítjuk, és darabokra vágjuk. A hagymát felkockázzuk, a fokhagymát pedig összepréseljük. Olajban megpirítjuk a hagymát, beletesszük a húst,
Ugrás a lap tetejére >>