» 150 g füstölt húsos szalonna » 1 ek. olaj » 12 kis fej hagyma » 300 g apró szemű burgonya » 1 csokor zöldfűszer » 4-6 főtt articsókatalp » só és bors
Szabadítsuk meg a szalonnát a bőrétől, vágjuk kockákra, pirítsuk meg az olajon és szűrjük le a visszamaradt zaftot.
Pucoljuk meg a hagymát és a burgonyát, majd az olajon kezdjük el sütni. Adjuk hozzá a zöldfűszert és fedő alatt negyed óráig süssük. Ezután a feldarabolt articsókát is dolgozzuk bele. Sóval és borssal fűszerezzük. Fedő alatt takarékon 20 perc alatt készre főzzük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom