» 150 g füstölt húsos szalonna » 1 ek. olaj » 12 kis fej hagyma » 300 g apró szem? burgonya » 1 csokor zöldf?szer » 4-6 f?tt articsókatalp » só és bors
Szabadítsuk meg a szalonnát a b?rét?l, vágjuk kockákra, pirítsuk meg az olajon és sz?rjük le a visszamaradt zaftot.
Pucoljuk meg a hagymát és a burgonyát, majd az olajon kezdjük el sütni. Adjuk hozzá a zöldf?szert és fed? alatt negyed óráig süssük. Ezután a feldarabolt articsókát is dolgozzuk bele. Sóval és borssal f?szerezzük. Fed? alatt takarékon 20 perc alatt készre f?zzük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom