A zöldségeket vékonyan felszeleteljük. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk és zsíron megfuttatjuk. A húst gyengéden kiklopfoljuk. Sóval és borssal ízes
Az egrest tisztítsuk meg: a bogyók két végén lévő szárrészt és kocsánylevelet vágjuk le.
Forraljunk fel egy liter vizet a fűszerekkel és a barna cukorral.
Langyos, enyhén cukrozott tejszínben felfuttatjuk az élesztőt, és annyi lisztet adunk hozzá, hogy puha galuskatésztát kapjunk. Kétszeresére kelesztjük. Habosra
A húst ledaráljuk, a zsemléket tejbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk. Egy tálban összekeverjük a húst, a zsemlét, a tojásokat, a felaprózott, megpirított hagymát
A sütőporos liszthez zsírt, egy tojást, cukrot adunk. Az egészet jól összedolgozzuk Annyi tejjel hígítjuk, hogy jól nyújtható tésztát kapjunk belőle. Közb
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom