A fácánt tisztítás után fel daraboljuk és hideg
vízben feltesszük f?ni.Forrás után bele tesszük a zöldségeket, a
szegf?szeggel megt?zdelt
hagymát, a f?szereket, és a hús puhulásáig lassú t?zön f?zzük.Ha kész kicsit pihenni hagyjuk, és levestálba sz?rjük.A benne f?t zöldségeket és a húst külön tálaljuk, a leves mellé
sajtos piskótát adjunk, amit a leves f?zése alatt elkészíthetünk.A
tojássárgáját, a puha
vajjal,
sóval, reszelt
szerecsendióval habosra keverjük.Apránként hozzáadjuk a
lisztet, reszelt
sajtot, és a
tojásfehérjékb?l vert habot is óvatosan.A masszát süt?papírral borított tepsibe simítjuk 1 cm vastagon és aranysárgára sütjük.Még melegen lehúzzuk a papírt róla, kiszaggatjuk, és a leves mellé tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>