Klopfoljuk ki a szeletekre vágott húsokat, és szórjuk be őket a fűszerekkel. Egy tálban keverjük össze a kockákra vágott körtét és a szétmorzsolt sajtot. E
A húst kockázzuk fel, a hagymát vágjuk apróra. A vajon pirítsuk meg a húst, majd vegyük ki. A visszamaradt zsiradékon pároljuk üvegesre a hagymát, ízestísü
A felkockázott húst olajon elősütjük, majd félretesszük, és ugyanebben a zsiradékban megpirítjuk a hagymát. Ekkor visszarakjuk a húst, felöntjük a levessel,
Pucoljuk meg az almát, magozzuk ki, vágjuk cikkelyekre és 10 perc alatt süssük meg vaj és cukor keverékében.
A megtisztított húst kockázzuk fel, fűszerezzük
A megtisztított, megmosott májat lecsepegtetjük, majd vékonyan felszeleteljük. Az almát meghámozzuk, magházát kivágjuk, és vékony cikkekre vágjuk. Vajat forr
A húst, a sonkát és a szalonnát 3 cm vastagságúra szeleteljük. Az uborkát és az almát négyfelé, a hagymát vastagabb karikákra, a paprikát félbevágjuk. A
Minden hússzeletre egy nyílást vágunk, majd beletesszük a sonkába csavart ananászszeleteket. Megtűzzük, vajon megsütjük, majd a petrezselyemmel meghintve ízl
Az ananászt pucoljuk meg, szeleteljük karikákra, majd a vajon süssük meg mindkét oldalát.
A vaj és az olaj keverékében süssük meg a hús mindkét oldalát 3,
Ugrás a lap tetejére >>