A paprikák tetejét levágjuk, majd belsejüket kiszedjük. A padlizsánok héját megszurkáljuk, majd így megsütjük, és meghámozzuk őket. Ezután felaprózzuk é
A felkockázott szalonnát és a fokhagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a sózott, borsozott húst és egy kevés bort. Így párolni kezdjük, közben a bort folyama
Az aszalt szilvát éjszakára beáztatjuk. Másnap a feldarabolt húst olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a felaprózott hagymát, a fűszereket, sót és annyi vizet, ami
Egy tálban pácot készítünk a borból, olajból, fűszerekből, fokhagymából, majd éjszaka ebben pácoljuk a húst. Másnap pirosra sütjük, majd lehűtjük és t
Kívül, belül bedörzsöljük sóval a bárányt, majd szalonnával és fokhagymával tűzdeljük. Betesszük a kemencébe és pirosra sütjük.
Salsa verde:
Tegyük robotgépbe a petrezselymet, a mentát, a bazsalikomot, a kaprit, a fokhagymát, szardellát, a mustárt, és a citromlevet. Dolgozzuk darabosra, m
Nyársra először szalonnát húzunk, aztán a húsdarabokat. Parázs fölé tesszük, és megsütjük. A lecsörögő zsírt a kenyérre tesszük. Uborkával tálaljuk.
A karajokat kiklopfoljuk, majd sót, borsot szórunk rájuk, jénaiba tesszük őket, és készre sütjük. Eközben a gombát megtisztítjuk, felkockázzuk, a hagymát p
Ugrás a lap tetejére >>