Fogunk egy lábost, és megpirítjuk benne a felaprózott hagymát. Ezután beleszórjuk a pirospaprikát, majd hozzáadjuk a felszeletelt paradicsomot és paprikát. A főtt burgony
A sertéshúst felkockázzuk és vajon megsütjük. Eközben sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a szegfűszegeket. Ezután hozzátöltjük a fehérbort, és így pároljuk tovább. A paradicso
A megtisztított húst daraboljuk fel, majd dolgozzuk össze a borral, a zúzott fokhagymával, az összevágott hagymával és ízlés szerint sóval. Takarjuk le és fél napig hagyj
A hagymát pároljuk puhára 1 evőkanál olajon 3 perc alatt. Tegyük félre. Öntsük a maradék olajat a serpenyőbe és melegítsük fel. A húst és a fokhagymát oldalanként 4 perci
A sertéstarjákat bedörzsöljük az összepréselt fokhagymával, sóval, borssal és a paprikakrémmel. A kolbászt felkarikázzuk (a héja nélkül) és olajon megpirítjuk. Ekkor bele
A sertés karajt kiklopfoljuk forró olajban kisütjük és félretesszük. Közben a hagymát lepirítjuk és rátesszük az apróra vágott gombát, majd összefőzzük a fűszerekkel és a
A hagymát felaprítjuk, majd felforrósított olajon megfuttatjuk. Rátesszük a húst, majd minden oldalát elősütjük benne. Hozzáadjuk a vékonyan felszeletelt gombát, és elfőz
A karaj szeleteket kiklopfoljuk, besózzuk, lisztbe mártjuk és nem sok olajon elősütjük őket mindkét oldalukon. A hátramaradt zsiradékban a kockára vágott szalonnát megpir
Ugrás a lap tetejére >>