» 3 borjúvese » 1 ek. étolaj » 180 g vaj » 2 dl armagnac » 4 dl madeira » 1 ek. erős mustár » 1 ek. fűszeres mustár » só és bors
Tisztítsuk meg a vesét, fűszerezzük sóval és borssal, majd az olaj és vaj keverékében negyed óráig pároljuk. Ezután szűrjük le, öntsük ki a zaftot az edényből, majd a vesét az armagnacban pároljuk tovább. Szedjük ki és daraboljuk fel a vesét, az armagnachoz pedig adjuk hozzá a madeirát és főzzük fel. Dolgozzuk bele a mustárok és a vaj keverékét. Rotyogtassuk néhány percig, melegítsük meg benne a vesét és tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom