A húst vágjuk nagyobb darabokra, és sózzuk meg. A hagymát vágjuk apróra, és szeleteljük fel a paprikát. Az olajat forrósítsuk fel, tegyük bele a húst, és k
A marhafelsálat párhuzamosan kétszer bevágjuk, így szétterítve téglalap alakú hús darabot kapunk. A széleiről a felesleget levágjuk, ezt ledaráljuk. Eközbe
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sót, borsot szórunk rájuk, majd olajon kisütjük őket, és egy jénaiba tesszük. Rászórjuk a reszelt sajtot, majd sütőbe tesszük
Lapos tányérra tegyük rá a húst, majd a szurokfüvet, a bazsalikomot és a 3 evőkanál olajat keverjük össze. Sózzuk és borsozzuk. Tegyünk félre a díszítés
A húst felszeleteljük, kikloffoljuk, megsózzuk, először lisztbe, majd tojásba, végül morzsába panírozzuk, és zsírban megsütjük.
Tésztát készítünk 25 dkg lisztből, fél dkg sóból, 1 dkg cukorból, 1 evőkanál olajból és felvert tojás fehérjékből. Ebbe panírozzuk a pácolt békacombo
A zöldségeket, és a combokat megfőzzük, majd ha megpuhult a béka hús, a levét leszűrjük, és a lisztből, vajból, tejszínből készült rántásba öntjük. A
Szúrjuk nyársra a békacombokat. Mártogassuk meg jól olajban, 2 citrom kifacsart levében, aztán fűszerezzük sóval, borssal. Tegyük forró grillsütőbe, és for
Ugrás a lap tetejére >>