A babot 5 percig sós vízben főzzük, közben a húst sózzuk, borsozzuk, a rozmaringgal és a kakukkfűvel bedörzsöljük. Egy jénaiban megpirítjuk olajon, majd hozzáadjuk a fels
A fűszerkeverékhez serpenyőben 2-4 percig pirítsuk meg az édesköménymagot, közben rázzuk meg. Hagyjuk kihűlni, majd őröljük finomra. Tegyünk félre fél teáskanálnyit. A ma
A csülköt sózzuk, borsozzuk, fokhagymával és kakukkfűvel bedörzsöljük, majd olajon megpirítjuk. Ezután egy lábosba tesszük, felöntjük a borral, hozzáadjuk a hagymát és a
A megtisztított hússzeletekbe halmozzuk a barackot, hajtsuk össze és rögzítsük fogpiszkálóval. Öntözzük meg olívaolajjal, hintsünk rá rozmaringot és hagyjuk pihenni néhán
A megpucolt burgonyát karikázzuk fel, sós vízben pároljuk meg, szűrjük le és halmozzuk a megtisztított dagadóra. Hintsük meg sóval, borssal és rozmaringgal. A húsfilét he
Eltávolítjuk a bordákat. Éles késsel bespékeljük, egyikbe fokhagymadarabkát, másikba szalonnacsíkot dugunk. Fűszerekkel bedörzsöljük, és alufóliával alaposan betekerjük.
A húst sózzuk, borsozzuk, fokhagymával bedörzsöljük. Egy kivajazott jénaiba szórjuk a rozmaringot, rátesszük a húst és a felszeletelt zöldségeket. A tetejére is rozmaring
A sütőt melegítsük elő 180 fokra. Keverjük össze a paradicsomot, a felszeletelt lila hagymát, és az apróra vágott mentát. Fűszerezzük, és egy kanállal zúzzuk össze az egé
Ugrás a lap tetejére >>