Pucoljuk meg az ananászt, vágjuk karikára és a felhevített vajon mindkét oldalát néhány perc alatt pirítsuk meg. A húsokat is süssük meg a vajon, hogy mindk
A húst a csontig bevagdossuk, sóval, borssal ízesítjük, majd a vágatokba ananászkarikákat teszünk. Tűzálló tálba rakjuk, meglocsoljuk olajjal, és ropogósra
A májat szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk. Forró olajon, nagy lángon pár percig sütjük, majd kivesszük és félretesszük. kevés olajon megfonnyasztjuk a hag
Egy tálban 1-1 rész borból, borecetből és vízből, valamint borsból és babérlevélből pácot készítünk, felforraljuk, majd ebben pácoljuk 2-3 napig a húst.
A karajt kicsontozzuk, annyi zsírt hagyunk rajta, hogy csak a szalonna egyharmadát adja. A pácsóval bedörzsöljük, 3-4 napig pihentetjük, majd páclébe tesszük 6
3/4-1 kg marha-leveshúst pár cm felkarikázott póréhagymával (1-2 szál újhagyma), egy mokkáskanálnyi gyömbérporral, három-négy szem csillagánizzsal, öt-hat
A hagymát felszeleteljük, a szalonnát, húst és uborkát felcsíkozzuk. A szalonnát megpirítjuk, majd rátesszük a hagymát, és végül a húst. Sóval, borssal
A húst nagyobb kockákra daraboljuk, a paprikát karikákra, sárgarépát hosszában 4felé vágjuk, 4cm hosszúra, de lehet karikára is. Minden alapanyagot, fűszert
Ugrás a lap tetejére >>