A megtisztított lábszárhoz adjunk bőségesen vizet, ha felfőtt mérsékeljük a lángot és tegyük bele a felvágott répát, vöröshagymát, póréhagymát, zellert és zöldfűszert. Íz
A megtisztított húst kenjük be mustárral és hintsük meg sóval, valamint paprikával, majd fél napig hagyjuk pácolódni.
A maradék csontokat öntsük fel másfél liter vízzel.
A húst hosszában bevágjuk, majd a nyílásba tesszük a felszeletelt répát, zellert és petrezselyemzöldet. Megtűzzük, majd másfél liter sós vízben főzni kezdjük. A hagymát m
A hagymát vágjuk finomra, és pirítsuk meg a zsírban. Szórjuk meg pirospaprikával, tegyük bele a kockára vágott húst, sózzuk meg, és öntsük fel vízzel. Fedő alatt pároljuk
A húst kis darabokra vágjuk, forró olajon megpirítjuk a finomra vágott hagymát és a zúzott fokhagymát, majd hozzáadjuk a húst. Hagyjuk pirulni, majd beletesszük a feldara
A feldarabolt húst zsíron megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd a felszeletelt hagymát és az összepréselt fokhagymát hozzáadjuk. Felöntjük fél liter vízzel, majd alacsony
Melegítsük elő a sütőt 250 fokra. Tegyük tesibe az édesburgonyát és a burgonyát. Locsoljuk meg másfél evőkanál olajjal, és szórjuk meg rozmaringgal. Sózzuk, borsozzuk. Sü
A húst bevagdossuk, majd a fokhagymás, gyömbéres olajba pácoljuk egy órán keresztül. Ezután vajon 5-5 percig sütjük. Eközben a felszeletelt almát kevés vízben 10 percig f
Ugrás a lap tetejére >>