Klopfoljuk ki a szeletekre vágott húsokat, és szórjuk be őket a fűszerekkel. Egy tálban keverjük össze a kockákra vágott körtét és a szétmorzsolt
sajtot. Ezt a keveréket halmozzuk a hússzeletekre, tekerjük fel őket, majd madzaggal kötözzük is meg. Kevés
vajon egy serpenyőben pirítsuk meg ezeket, majd tegyük őket egy lábosba. Öntsük rá a bor felét és némi vizet. Pároljuk az egészet másfél órán át. Keverjük össze egy tálba a
lisztet a maradék borral, a levessel és a
tejföllel, majd ezzel habarjuk be az edény tart
almát. Főzzük, míg forni nem kezd, ekkor vegyük ki a húsokat egy tálra, majd fűszerezzük be ismét a szószt, szűrjük le, és öntsük a húsra. 2 óra latt elkészíthető.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>