Klopfoljuk ki a szeletekre vágott húsokat, és szórjuk be ?ket a f?szerekkel. Egy tálban keverjük össze a kockákra vágott körtét és a szétmorzsolt
sajtot. Ezt a keveréket halmozzuk a hússzeletekre, tekerjük fel ?ket, majd madzaggal kötözzük is meg. Kevés
vajon egy serpeny?ben pirítsuk meg ezeket, majd tegyük ?ket egy lábosba. Öntsük rá a bor felét és némi vizet. Pároljuk az egészet másfél órán át. Keverjük össze egy tálba a
lisztet a maradék borral, a levessel és a
tejföllel, majd ezzel habarjuk be az edény tart
almát. F?zzük, míg forni nem kezd, ekkor vegyük ki a húsokat egy tálra, majd f?szerezzük be ismét a szószt, sz?rjük le, és öntsük a húsra. 2 óra latt elkészíthet?.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>