Olajos, borsozott, sós, citromleves, petrezselymes pácba áztatjuk a combokat, majd először lisztbe, utána tojásba, végül morzsába panírozzuk őket, és zsírba
A felkockázott hagymát megdinszteljük a zsírban, hozzáadjuk a sót, fűszerpaprikát, apróra vágott paradicsomot, és paprikát, ezt együtt pároljuk tovább. Ha
A szalonnával bezsírozunk egy bográcsot, majd beletesszük a csülök csontját, erre a körmöt, majd felaprózott hagymát. Erre tesszük a csülköt, újból hagym
A húst megtisztítjuk, majd szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, és olajban kisütjük. Ezután a felszeletelt szalonnát egy jénaiba tesszük, rárakjuk a húss
A szalonnát felcsíkozzuk, majd kiolvasztjuk a zsírját, és ebben megpirítjuk a felaprózott hagymát. Ezután hozzáadjuk a felszeletelt gombát, paradicsomot és pa
A húst kockázzuk fel, a hagymát vágjuk apróra. A vajon pirítsuk meg a húst, majd vegyük ki. A visszamaradt zsiradékon pároljuk üvegesre a hagymát, ízestísü
Fogjunk egy serpenyőt, és pirítsuk meg benne kevés vajon a besózott, kockákra vágott húst. Adjunk hozzá annyi tejet, hogy az teljesen ellepje, majd tegyük bele
A húst 3 deka vajon megsütjük, sózzuk, borsozzuk, majd tálra tesszük. A maradék vajon megpirítjuk a felaprózott hagymát, majd beletesszük a karikákra vágott
Ugrás a lap tetejére >>