Melegítsünk elő egy sütőlapot a grillsütőn. Keverjük össze a mazsolát, a sajtot, a fenyőmagot, és a petrezselymet. A bordák középvonalában alakítsunk ki zsebeket, és tölt
Forraljuk fel a vizet. Öntsük bele a kuszkuszt és 1 evőkanál olajat. Fedjük le és húzzuk le a tűzről. Várjuk meg, míg magába szívja a vizet. Keverjük össze egy tálban a d
Tisztítsuk meg a combot, helyezzük egy tepsire és jól kenjük be olajjal mindenhol. Fűszerezzük meg alaposan sóval, valamint borssal és hintsük meg a felaprított kakukkfűv
Tisztítsuk meg a húst, vagdossuk be, kenjük be vajjal és tegyük egy tűzálló tálba. Helyzzük a megtisztított fokhagymát a bárány köré, hintsük meg kakukkfűvel és adjuk hoz
A combot tej és víz keverékével leforrázzuk, majd vajon párolni kezdjük. Hozzáadunk néhány szelet vöröshagymát, borsot és néhány kanál húslevest. Így puhára pároljuk, maj
A húst a fokhagymával megtűzdeljük, sózzuk, borsozzuk, a kakukkfűvel ízesítjük. Ezután olajon pirosra sütjük, majd tepsibe tesszük. Mellétesszük a répát és 2 fej hagymát,
A fehérbabot öntsük fel vízzel és fél napig áztassuk, majd szűrjük le.
Tisztítsuk meg a húst, vagdossuk be, tűzdeljük meg fokhagymával és kenjük be zsírral. Előmelegítet
Csontozzuk ki, tisztítsuk meg és fűszerezzük sóval, valamint borssal a húst. A félbevágott fokhagymákat vájjuk a bárányba.
A felkarikázott burgonyát és hagymát dolgozzuk
Ugrás a lap tetejére >>