Az összes húst, bels?séget és b?rkét egy lábosban puhára f?zzük, majd ledaráljuk. Eközben a májat és a szalonnát leforrázzuk, majd a felaprózott hagymán megpirítjuk, és e
A sertésb?rkét, - tüd?t, - májat, - és szalonnát 10 percig abáljuk, majd a szalonnát felkockázzuk, az összes többit pedig ledaráljuk. Ezekhez hozzákeverjük a felaprózott,
A húst megtisztítjuk, és felcsíkozzuk. A hagymát felaprózzuk, majd olajon megfuttatjuk, pirospaprikát szórunk rá, és felöntjük a csontlével. Ezután hozzáadjuk a húst és a
Fogunk egy lábost, és megpirítjuk benne a felaprózott hagymát. Ezután beleszórjuk a pirospaprikát, majd hozzáadjuk a felszeletelt paradicsomot és paprikát. A f?tt burgony
A sertéshúst felkockázzuk és vajon megsütjük. Eközben sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a szegf?szegeket. Ezután hozzátöltjük a fehérbort, és így pároljuk tovább. A paradicso
A megtisztított húst daraboljuk fel, majd dolgozzuk össze a borral, a zúzott fokhagymával, az összevágott hagymával és ízlés szerint sóval. Takarjuk le és fél napig hagyj
A sertéstarjákat bedörzsöljük az összepréselt fokhagymával, sóval, borssal és a paprikakrémmel. A kolbászt felkarikázzuk (a héja nélkül) és olajon megpirítjuk. Ekkor bele
A sertés karajt kiklopfoljuk forró olajban kisütjük és félretesszük. Közben a hagymát lepirítjuk és rátesszük az apróra vágott gombát, majd összef?zzük a f?szerekkel és a
Ugrás a lap tetejére >>