A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk, bedörzsöljük a fokhagymával. Ezután mindegyiket lisztbe forgatjuk, és olajon megsütjük. A hagymát felkari
Minden húst a máj kivételével puhára főzünk, majd ledaráljuk. A májat nyersen daráljuk le, és a többi húshoz adjuk a feldarabolt kenyérrel, a lereszelt alm
A felcsíkozott húst olajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a felkockázott hagymát. Hozzáöntjük a levest, majd lefedve kb. fél órát pároljuk.
Melegítsük elő a sütőt 210 fokra. Vágjuk apróra a hagymát. A szalonnát kockázzuk fel, és pirítsuk meg zsiradék nélkül. Adjuk hozzá a hagymát, és piríts
Mossuk meg a húst, majd, próbáljuk meg 8 egyforma szeletet levágni belőle. Sózzuk meg, és vékonyra klopfoljuk ki. A 7 db tojásból 4-et főzzünk meg. A medvehag
Az oldalast feldaraboljuk, eközben a felaprózott hagymát a zsírban megpirítjuk. Beleszórjuk a pirospaprikát, majd hozzáadjuk a húst. Sózzuk, és amikor már maj
A hús negyedét felkockázzuk, a többit felszeleteljük, a répát és a hagymát szintén kockákra vágjuk. A vajon megpirítjuk a húst, majd hozzáadjuk a zöldség
A felsálat négy egyforma szeletre felvágjuk, majd kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A túrót összetörjük, belekeverjük a felaprózott kaprot, majd ezzel bekenjük
Ugrás a lap tetejére >>