A sertéshúst felaprózzuk a vöröshagymával együtt. A hagymát zsíron megpirítjuk, majd hozzáadjuk a húst, és így 10-12 percig sütjük. Ekkor kevés pirospaprikát és 1 dl vize
A vérbe sót szórunk, majd átsz?rjük egy szitán és állni hagyjuk. Eközben a hurkának való húst puhára, a májat félpuhára f?zzük. Ezután ledaráljuk ?ket, és három egyenl? r
A tüd?t és a szalonnát feltesszük f?ni, majd ha megpuhultak, félretesszük ?ket és a levükben puhára f?zzük a rizst is. A húsokat és a májat ledaráljuk, majd összekeverjük
A sertéshúst ledaráljuk, majd összekeverjük az áttört burgonyával, a tojással és a lereszelt vöröshagymával. Sózzuk, borsozzuk, majd hengereket csinálunk bel?lük, és egy
A szalonna felét kisütjük, közben a zsemléket felkockázzuk. A szalonna visszamaradt zsírjában megpirítjuk a zsemlekockákat. Eközben a maradék szalonnát puhára f?zzük. A l
A szalonna felét megsütjük, és a visszamaradt zsiradékban megpirítjuk az id?közben felkockázott zsemlét. A szalonna másik felét puhára f?zzük, majd a f?z?levet a zsemleko
Pucoljuk meg az almát, magozzuk ki, vágjuk cikkelyekre és 10 perc alatt süssük meg vaj és cukor keverékében.
A megtisztított húst kockázzuk fel, f?szerezzük sóval, borss
Minden hússzeletre egy nyílást vágunk, majd beletesszük a sonkába csavart ananászszeleteket. Megt?zzük, vajon megsütjük, majd a petrezselyemmel meghintve ízlés szerint va
Ugrás a lap tetejére >>