A húsokat szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd a zsíron el?sütjük. Közben rászórjuk a paprikát is, és kevés vizet öntünk alá. A hagymát elnegyedeljük, majd a felapr
A húst felkockázzuk, majd a felaprózott hagymával és szalonnával együtt megpirítjuk zsírban. Ezután kevés vizet teszünk hozzá, így pároljuk. Amikor teljesen megpuhult, só
Készítsd el? a zöldségeket a mártáshoz.A paprikákat csutkázd- magozd ki, vágd vékony karikákra és vágd félbe a karikákat is.A húst tedd edénybe, sózd,borsozd, öntsd rá a
190°C-ra melegítsük el? a süt?t. Gázsüt? esetén 5-ös fokozat. Jó alaposan sózzuk és borsozzuk meg. A szójaszószt és a mézet keverjük össze egy kisebb tálba és ezt a kever
A sertésbordákat megtisztítjuk, majd sót, borsot szórunk rájuk, lisztbe forgatjuk, és olajban kisütjük ?ket. A megmaradt zsírból pecsenyelevet készítünk, lesz?rjük, majd
A húst felszeleteljük, és kiklopfoljuk. Sót és borsot szórunk rá, majd fél órát állni hagyjuk. Egy t?zálló tálat kivajazunk, majd a húst beletesszük. Az uborkát lereszelj
A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk, megkenjük az összepréselt fokhagymával. Ezután beolajozott alufóliákba tesszük ?ket. Mindegyikre teszünk 1-1 tojást
A húsokat szeleteljük fel, verjük ki, sózzuk meg, és forgassuk lisztbe. Süssük hirtelen pirosra. A szalonnát vágjuk szeletekre, és süssük pirosra. Halmozzuk fatányérra, é
Ugrás a lap tetejére >>