A húsokat szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd a zsíron elősütjük. Közben rászórjuk a paprikát is, és kevés vizet öntünk alá. A hagymát elnegyedelj
A húst felkockázzuk, majd a felaprózott hagymával és szalonnával együtt megpirítjuk zsírban. Ezután kevés vizet teszünk hozzá, így pároljuk. Amikor teljese
Készítsd elő a zöldségeket a mártáshoz.A paprikákat csutkázd- magozd ki, vágd vékony karikákra és vágd félbe a karikákat is.A húst tedd edénybe, sózd,b
190°C-ra melegítsük elő a sütőt. Gázsütő esetén 5-ös fokozat. Jó alaposan sózzuk és borsozzuk meg. A szójaszószt és a mézet keverjük össze egy kisebb
A sertésbordákat megtisztítjuk, majd sót, borsot szórunk rájuk, lisztbe forgatjuk, és olajban kisütjük őket. A megmaradt zsírból pecsenyelevet készítünk, l
A húst felszeleteljük, és kiklopfoljuk. Sót és borsot szórunk rá, majd fél órát állni hagyjuk. Egy tűzálló tálat kivajazunk, majd a húst beletesszük. Az
A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk, megkenjük az összepréselt fokhagymával. Ezután beolajozott alufóliákba tesszük őket. Mindegyikre teszünk
A húsokat szeleteljük fel, verjük ki, sózzuk meg, és forgassuk lisztbe. Süssük hirtelen pirosra. A szalonnát vágjuk szeletekre, és süssük pirosra. Halmozzuk f
Ugrás a lap tetejére >>