Klopfoljuk ki a hússzeleteket és szórjuk meg sóval és borssal. A vöröshagymát pucoljuk meg és szeljük vékony karikára. A lisztet, tojásokat és a zsemlemorzsát készítsük e
A zsíron lepirítom a bográcsban a szalonna kockákat. Fontos, hogy a szalonna igazi füstölt szalonna legyen, ami nincs megfőzve, szinte most került le a füstről. Érdemes h
A sonkát tisztítsuk meg, csontozzuk ki, mossuk meg és a bőrét több helyen irdaljuk be. Helyezzük egy tepsire, fűszerezzük be alaposan sóval, valamint borssal és kenjük be
A húst aprítsuk pici kockákra, és a vöröshagymát is aprítsuk fel. Kevés olajon pirítsuk addig, amíg a hús kifehéredik. Borsozzuk meg, szórjunk rá ételízesítőt, és darabol
A hagymát és fokhagymát apróra összevágjuk, a húst felkockázzuk, és az olajon megpirítjuk. Ezután sóval borssal ízesítjük, és kevés vízzel megpároljuk. Amikor a hús majdn
Kockázzuk fel a húst, a hagymát süssük üvegesre. Dogjuk bele a fokhagymát, húskockákat, és fehéredésig pirítsuk. Ízesítsük borssal, sóval, ízlés szerint majoránnával, csi
Húst kis darabokra vágjuk. Hagymát finomra vágjuk, szalonnát felkockázzuk. Paprikát felkarikázzuk, paradicsomot finomra vágjuk. Bográcsban egy kevés zsíron megpirítjuk a
Zsírt vagy olajat melegítünk, a fokhagymát fokhagymanyomóval beletesszük, a vöröshagymát felkockázzuk vagy felcsíkozzuk (ki hogy szereti), addig dínszteljük míg üveges ne
Ugrás a lap tetejére >>