A vaddisznó kicsontozott húsát ledaráljuk, majd a f?szerekkel ízesítjük. Hozzákeverjük az összepréselt fokhagymát is, majd az egészet bélbe töltjük. Debreceni párokat cs
A májat forró vízbe tesszük, és addig abáljuk, amíg kifehéredik. Ezután ebben a lében megf?zzük a szalonnákat, közben a rizst is puhára f?zzük. A szalonnákat és a májat l
A kicsontozott karajt a közepén éles vékony pengéj? késsel átszúrjuk(a hentest is megkérhetjük rá) és a nyílásba belenyomjuk a a füstölt kolbászt, ezután a húst besózzuk.
A húst megtisztítjuk, és felcsíkozzuk. A hagymát felaprózzuk, majd olajon megfuttatjuk, pirospaprikát szórunk rá, és felöntjük a csontlével. Ezután hozzáadjuk a húst és a
A combszeleteket kiklopfoljuk, majd beleteszünk 1-1 virslit, felgöngyöljük, és összet?zzük. A tojást felverjük, hozzátesszük a sört, a lisztet, sózzuk, borsozzuk. A húste
Egy kever?tálba tesszük a darált húst, adunk hozzá egy csipet borsot, egy kevés vegetát, és sót. Ezután apróra vágok egy fej vöröshagymát és ezt is a húshoz adom akár csa
A fólia közt vékonyra klopfolt húsokat sóval és borssal f?szerezzük. A lisztet, a tojásokat, a dió és mogyoró keveréket el?készítjük a panírozáshoz. A húsokat ebben a sor
A húst, a nyelvet és a b?rkét sós vízben puhára f?zzük, majd ledaráljuk. Hozzákeverjük a felkockázott szalonnát és a vért, majd sózzuk, borsozzuk, a szegf?borssal és a ma
Ugrás a lap tetejére >>