A vaddisznó kicsontozott húsát ledaráljuk, majd a fűszerekkel ízesítjük. Hozzákeverjük az összepréselt fokhagymát is, majd az egészet bélbe töltjük. Deb
A májat forró vízbe tesszük, és addig abáljuk, amíg kifehéredik. Ezután ebben a lében megfőzzük a szalonnákat, közben a rizst is puhára főzzük. A szalonn
A kicsontozott karajt a közepén éles vékony pengéjű késsel átszúrjuk(a hentest is megkérhetjük rá) és a nyílásba belenyomjuk a a füstölt kolbászt, ezut
A húst megtisztítjuk, és felcsíkozzuk. A hagymát felaprózzuk, majd olajon megfuttatjuk, pirospaprikát szórunk rá, és felöntjük a csontlével. Ezután hozzáad
A combszeleteket kiklopfoljuk, majd beleteszünk 1-1 virslit, felgöngyöljük, és összetűzzük. A tojást felverjük, hozzátesszük a sört, a lisztet, sózzuk, bors
Egy keverőtálba tesszük a darált húst, adunk hozzá egy csipet borsot, egy kevés vegetát, és sót. Ezután apróra vágok egy fej vöröshagymát és ezt is a hú
A fólia közt vékonyra klopfolt húsokat sóval és borssal fűszerezzük. A lisztet, a tojásokat, a dió és mogyoró keveréket előkészítjük a panírozáshoz. A
A húst, a nyelvet és a bőrkét sós vízben puhára főzzük, majd ledaráljuk. Hozzákeverjük a felkockázott szalonnát és a vért, majd sózzuk, borsozzuk, a szeg
Ugrás a lap tetejére >>