A húst a csontig bevagdossuk, sóval, borssal ízesítjük, majd a vágatokba ananászkarikákat teszünk. Tűzálló tálba rakjuk, meglocsoljuk olajjal, és ropogósra
A karajt kicsontozzuk, annyi zsírt hagyunk rajta, hogy csak a szalonna egyharmadát adja. A pácsóval bedörzsöljük, 3-4 napig pihentetjük, majd páclébe tesszük 6
A hagymát felszeleteljük, a szalonnát, húst és uborkát felcsíkozzuk. A szalonnát megpirítjuk, majd rátesszük a hagymát, és végül a húst. Sóval, borssal
A húst egyenletesen felosztva 8 szeletre vágjuk fel, majd jól kiverjük, sózzuk, borsozzuk és végül lisztben megforgatjuk. Hámozzuk meg és magozzuk ki az almáka
Első lépésként a fokhagymát, a sárgarépát és a mogyoróhagymát megpucoljuk,fokhagymát és a mogyoróhagymát aprítjuk a sárgarépát felcsíkozzuk. A babcsí
A babot előző éjaszaka áztassuk be vízbe, szűrjük le, majd öntsük fel vízzel és ha felforrt főzzük egy órán át.
A megtisztított húst szeleteljük fel,
Babkonzervet levével együtt átpasszírozzuk, húst és a tarját felkockázzuk, hagymát finomra vágjuk. Bográcsban zsíron megsütjük a tarját, rátesszük a hagy
A felkockázott húst, a feldarabolt pórét és répát egy tálba tesszük, meglocsoljuk a borral, majd hozzáadjuk a borsot, a cseresznyepaprikát, a babérlevelet és
Ugrás a lap tetejére >>