A felkockázott húst olajon fehéredésig sütjük, majd meghintjük a mogyoróval. A szójához keverjük a chilit, majd a húshoz adjuk, és kb. 3/4 órát pároljuk.
A lábszárat bőségesen öntsük fel vízzel és hagyjuk benne egy fél napig, majd csöpögtessük le és újra adjunk hozzá vizet. Pároljuk meg a szegfűszeges vör
A hússzeleteket verjük ki, majd sózzuk, borsozzuk, dörzsöljük be zúzott fokhagymával. Kenjük be őket olajjal, és fektessük őket egymásra. Hagyjuk érlelődn
A hússzeleteket verd ki, sózd, borsozd, és dörzsöld be fokhagymával. Olajjal megkenve fektesd őket egymásra, és hagyd érlelődni. A szalonnát vágd fel ujjnyi
A vékonyra klopfolt szeleteket sóval és borssal fűszerezzük. A szalonnát apróra kockákra daraboljuk. A paprikákat megmossuk, kimagozzuk és vékony csíkokra vá
A húst ledaráljuk, sózzuk, borsozzuk, majd a köménnyel és a reszelt citromhéjjal ízesítjük. Ezután kevés citromlevet locsolunk hozzá, majd az egészet a bél
A karajt forró olajban megpirítjuk, majd megsózzuk. Öntsük rá 1 kis pohár melegvizet, majd keverjük hozzá a felkarikázott citromot, az apróra vágott citromfü
A háromféle húst ledaráljuk, majd a sóval, fehér borssal és a citrom héjával és leszűrt levével ízesítjük. Összedolgozzuk, és hűtőben 2-3 állni hagyju
Ugrás a lap tetejére >>