A felkockázott húst olajon fehéredésig sütjük, majd meghintjük a mogyoróval. A szójához keverjük a chilit, majd a húshoz adjuk, és kb. 3/4 órát pároljuk. Végül ízlés szer
A lábszárat bőségesen öntsük fel vízzel és hagyjuk benne egy fél napig, majd csöpögtessük le és újra adjunk hozzá vizet. Pároljuk meg a szegfűszeges vöröshagymával, a fűs
A hússzeleteket verjük ki, majd sózzuk, borsozzuk, dörzsöljük be zúzott fokhagymával. Kenjük be őket olajjal, és fektessük őket egymásra. Hagyjuk érlelődni pár órán keres
A hússzeleteket verd ki, sózd, borsozd, és dörzsöld be fokhagymával. Olajjal megkenve fektesd őket egymásra, és hagyd érlelődni. A szalonnát vágd fel ujjnyi vastag szelet
A vékonyra klopfolt szeleteket sóval és borssal fűszerezzük. A szalonnát apróra kockákra daraboljuk. A paprikákat megmossuk, kimagozzuk és vékony csíkokra vágjuk. A hagym
A húst ledaráljuk, sózzuk, borsozzuk, majd a köménnyel és a reszelt citromhéjjal ízesítjük. Ezután kevés citromlevet locsolunk hozzá, majd az egészet a bélbe töltjük. 2-3
A karajt forró olajban megpirítjuk, majd megsózzuk. Öntsük rá 1 kis pohár melegvizet, majd keverjük hozzá a felkarikázott citromot, az apróra vágott citromfüvet, a szegfű
A háromféle húst ledaráljuk, majd a sóval, fehér borssal és a citrom héjával és leszűrt levével ízesítjük. Összedolgozzuk, és hűtőben 2-3 állni hagyjuk. Utána alaposan ki
Ugrás a lap tetejére >>