A karajról eltávolítjuk a gerinccsontot, és a bordacsontok mentén feldaraboljuk a húst. Megsózzuk, lisztbe forgatjuk, és megsütjük a zsírban. A hús zsírjában megpirítjuk
A karajról eltávolítjuk a gerinccsontot, és a bordacsontok mentén feldaraboljuk a húst. Megsózzuk, lisztbe forgatjuk, és megsütjük a zsírban. A hús zsírjának felét felönt
A felszeletelt borjúhúst 4 dkg vajban gyengén átsütjük, majd finomra daráljuk. 5 dkg vajból és 7 dkg lisztb?l vajas rántást készítünk, de pirítás el?tt forró tejjel felen
Olajat melegítek, és közben elkészítem a fánk tésztáját. Kimérek 5 dkg olajat és 5 dkg vizet. Ezt egy mélyebb lábosban felforralom. Ha már forr, leemelem a lábost a t?zr?
A húst felkockázzuk. Pörköltalapot készítünk, majd a húst rátesszük, megsózzuk, és párolni kezdjük. A paprikát és paradicsomot is felkockázzuk, majd amikor a hús már majd
Nagyjából csontozzuk ki a húst, mossuk meg, és sózzuk le. Zsírban süssük meg a húst és a csontokat, majd tegyük süt?be, és pároljuk puhára. A hús zsírjába tegyük bele a p
Tördeljük össze a borsot, majd hempergessük meg benne a húst. Ezután az olaj és a vaj keverékében mindkét oldalát pirítsuk meg.
A megpucolt burgonyát pároljuk meg sós ví
A hagymát vágjuk apróra, és fonnyasszuk meg a zsírban, keverjük bele a csíkokra vágott marhahúst, és egy kevés vizet öntsük alá. Fed? alatt pároljuk félpuhára. Adjuk hozz
Ugrás a lap tetejére >>