A vajból és a lisztb?l világos rántást csinálunk, majd hozzákeverjük a tejszínt, a tormát, sózzuk, cukrozzuk. A húst nyolc részre vágjuk, majd amint felforrt a mártás, rá
A hagymát felaprítjuk, majd összedolgozzuk a húsokkal. Hozzáadjuk a lisztet, megsózzuk, borsozzuk, kis adagokban beledolgozzuk a tejet, és a tojást. Gombócokat készítünk,
A marhanyelvet vízben f?zzük puhára. Ha túl sós lenne, akkor öntsük le róla a vizet, és tiszta vízben tegyük fel ,ég egyszer f?ni. Amikor megpuhult, húzzuk le a b?rét, sz
A feny?magot zsiradék nélkül megpirítjuk, majd ledaráljuk. A felaprózott hagymát és fokhagymát kevés olajon megpirítjuk, majd megszórjuk a feny?maggal és belekeverjük a t
A húst 16 egyenl? vastagságú szeletre vágjuk, 2 ev?kanál olajjal megkenjük. A f?szernövényeket durvára vágjuk, a fokhagymát megtisztítjuk, apróra kockázzuk, a kett?t össz
A húst vágjuk kockákra. A hagymát vágjuk apróra, a répát karikázzuk fel, a fokhagymát zúzzuk össze.
Hevítsük fel az olajat, tegyük bele a húst, és pirítsuk meg pár perc
Egy serpeny?ben kevés olajon pirítsuk meg a hagymát és a fokhagymát, megf?szerezzük, és a húst is elkezdjük benne pirítani. F?szerezzük meg még egyszer. Fogjunk egy rétes
A marhahúst másfél liter vízben f?zni kezdjük. Hozzáadjuk a felszeletelt zöldségeket és a húsleveskockát, majd kb. 2-2,5 óra alatt készre f?zzük. Ezután egy napot állni h
Ugrás a lap tetejére >>