Húsokat fokhagymával együtt ledaráljuk. Borssal, sóval, paprikával, zsemlemorzsával, kenyérbéllel és felvert tojással összegyúrjuk. Kis labdákat formálunk bel?lük. Ezeket
A húst folyó víz alatt öblítsük át, csöpögtessük le és sóval, valamint borssal jól szórjuk be. Hagyjuk így állni vagy egy fél óráig. Közben rakjunk tüzet, ha elcsendesede
A húst kenjük meg olajjal, alaposan f?szerezzük be, majd grillezzük közepesre ?ket, és tegyük félre. Egy tálban keverjük össze az olajat, a vörösborecettel, a wasabival,
Pác:
Keverjük össze a pác hozzávalóit. Tegyük bele a húst, forgassuk át, és tegyük 4 órára a h?t?be. Szúrjuk a nyársakra a húst, az újhagymát és a kaliforniai paprikát.
A tésztát f?zzük meg a csomagolása szerint. Sz?rjük le és tegyük félre. hevítsük fel a vokot magas h?fokon. Amikor meleg, öntsünk bele 2 ev?kanál olajat, a bélszíncsíkoka
A húst t?zdeljük meg szalonnával, sózzuk, borsozzuk. A zsírt forrósítsuk fel, öntsük rá a tepsibe tett húst, és süssük süt?ben 30 percig. Közben locsoljuk párszor a zsírj
A megtisztított húshoz forró vizet öntünk, sóval, borssal, és ételízesít?vel ízesítjük. A fehérrépát felszeleteljük, majd a turbulyával, petrezselyemzölddel és zellerzöld
A lábszárat és a lapockát öntsük fel a vízzel és forrástól számított fél óráig rotyogtassuk, közben fölözzük le a habját. Ezután tegyük bele a csontokat és további fél ór
Ugrás a lap tetejére >>