A borjúmirigyeket lehártyázzuk és megtisztítjuk, majd forrásban lévő vízben pár percig forraljuk. Utána lehűtjük és leszárítjuk. Felszeleteljük, megsózzuk, belisztezve va
A karajról eltávolítjuk a gerinccsontot, és a bordacsontok mentén feldaraboljuk a húst. Megsózzuk, lisztbe forgatjuk, és megsütjük a zsírban. A kelvirágot megfőzzük. Ránt
A karajról eltávolítjuk a gerinccsontot, és a bordacsontok mentén feldaraboljuk a húst. Megsózzuk, lisztbe forgatjuk, és megsütjük a zsírban. A borjúmirigyet megfőzzük, m
A sült borjúhúst finomra daráljuk – akár többször egymás után. 5 dkg vajból és 6 dkg lisztből világos rántást készítünk, ezt felengedjük forró tejjel és simára keve
A karajról eltávolítjuk a gerinccsontot, és a bordacsontok mentén feldaraboljuk a húst. Megsózzuk, lisztbe forgatjuk, és megsütjük a zsírban. A hús zsírjában megpirítjuk
A húst szeletekre vágjuk, besózzuk, majd lisztbe hempergetjük, és felhevített zsíron világosra sütjük. Utána fazékba rakjuk. A visszamaradt zsírhoz egy kevés lisztet adu
A karajról eltávolítjuk a gerinccsontot, és a bordacsontok mentén feldaraboljuk a húst. Megsózzuk, először lisztbe, majd tojásba, végül reszelt sajtos morzsába forgatjuk,
A karajról eltávolítjuk a gerinccsontot, és a bordacsontok mentén feldaraboljuk a húst. Megsózzuk, lisztbe forgatjuk, és megsütjük a zsírban. A hús zsírjának felét felönt
Ugrás a lap tetejére >>